RÓLAM

Balla sírkő: sír felújítás, karbantartás, korrigáló munkák, egyéb sír tárgyak forgalmazása, egyéb kőmunkálatok.

BEMUTATKOZÁS

Gránit, márvány, mészkő, műkő síremlékek, kripták készítésével foglalkozom 1995 óta. Kezdetben szinte csak műkő síremlékeket és kriptákat készítettem, de később az igények növekedésével a különböző nemes kőből készült síremlékek, kripták és egyéb építészeti munkák kivitelezésével is foglalkozni kezdtem. Ennek köszönhetően szereztem egyre nagyobb tapasztalatot a kőiparban, melyet az ügyfeleim visszajelzése is igazol.

A nemes kövek széleskörű elterjedésével az igények a belsőépítészet felé is nyitottságot követeltek, ezért munkáim között megtalálhatók, ablakpárkányok, lépcsőlapok, fürdőszobai és konyhai pultok munkalapok, kandalló burkolatok, ugyanúgy, mint gránit asztalok konyhaszigetek. Mivel ma Magyarországon még midig nagyon sok a régi hagyományos műkő síremlék ezért munkáim nem elhanyagolható részét ezek teljes felújítása, tisztítása esetleg cseréje teszi ki.

Célom az ügyfeleim minőségi munkával való kiszolgálása, korrekt versenyképes árakkal. Egyedi elképzelések alapján is bármilyen sírkő, kripta, vagy építészeti kőmunkálatokat elvégzek.

úrnasírok 5
síremlékek 36
síremlékek 39
síremlékek 20

„Egy hangszer voltam az Isten kezében. Ki játszott rajtam néhány dallamot. Ábrándjait a boldog szenvedésnek. Azután összetört és elhagyott. Most az enyészet kezében vagyok. De fölöttem égnek a csillagok.”

Juhász Gyula